Your browser is outdated, and is not supported by this website. Please update your browser for a better experience.

Grieg logistics søker ny leder for Shipservices

Grieg Logistics AS er et kunnskapsbasert selskap som er Norges ledende leverandør av maritim logistikk til skip, industriterminaler, havneoperasjoner og offentlig virksomhet.

Grieg logistics har er sterkt fokus på utvikling av digitale tjenester innen alle markedsområder og er gjennom deres teknologiselskaper Shiplog og Seamless markedsledende på leveranse av digitale produkter til havne relaterte operasjoner.
Deres skipsservice og agentvirksomhet er bindeleddet mellom rederi og havneanløp og er et satsingsområde hvor de ser store utviklingsområder spesielt når de kombinerer deres operasjonelle erfaring med digital utvikling.

Grieg Logistics søker nå etter Leder for Shipservices som vil være ansvarlig for operasjonell drift og videreutvikling av vår skipsagent virksomhet og som har sterke kommersielle egenskaper kombinert med erfaring og nettverk fra maritim virksomhet.

Du har god forståelse for hvordan digitalisering og endringer vil påvirke vårt markedssegmentet og må være i stand til å lede utviklingen innenfor virksomheten mot nye og fremtidsrettede forretningsmodeller basert på kundenes behov. Du må i tillegg ha gode kommunikasjons, – og prosessledelse egenskaper, et analytisk hode og like å være ute blant eksisterende og potensielle kunder for å øke vår egen og kundenes verdiskaping. Det er avgjørende at du behersker både norsk og engelsk muntlig og skriftlig.

Som Leder av Shipservices vil du rapportere til CEO i Grieg Logistics AS og være en viktig deltaker i selskapets ledergruppe for utvikling av konsernet.

Arbeidssted er på hovedkontor i Bergen, og det må påregnes en god del reiseaktivitet til avdelingskontorer langs kysten.

Du har relevant høyere utdanning med minimum 5 års erfaring fra maritim relatert virksomhet og har kunnskap og interesse for digitalisering.

Grieg Logistics kan tilby en spennende mulighet til å være med å utvikle forretningsområdet samt påvirke utviklingen av selskapets datterselskaper.

Grieg Logistics kan tilby konkurransedyktige betingelser, pensjon og forsikringsordninger.

Er dette noe for deg? Vennligst send søknad med CV til gl.career@grieg.no innen 1.november.

Ønsker du mer informasjon om stillingen?
Ta kontakt med CEO Michelle Williams på mobil; 948 89 818 eller epost; michelle.williams@grieg.no